Wat kunnen wij voor u doen?

Zoals bekend gaan de ontwikkelingen op het gebied van milieu zeer snel. Bijna iedereen is zich ervan bewust dat de kwaliteit van het milieu zeker zo belangrijk is als het streven naar welvaart. Coppens Recycling deelt deze mening en zet zich al sinds 2003 in om bij haar klanten op innovatieve wijze de productie van afval te reduceren, hergebruik te stimuleren en recycling te bevorderen. Dit doen wij niet alleen nationaal. Ook internationaal bieden wij deze diensten aan.

leaf1

Afvaltransport

Coppens Recycling kan u ook op het gebied van transport een helpende hand bieden. Dit heeft met name betrekking op het afvoeren van afvalstoffen.

Het voordeel van het uitbesteden van transport is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over kosten, zoals reparatie en onderhoud. Dit zijn variabele kosten en kunnen nogal flink oplopen. Als u gebruik maakt van een transporteur, rijdt deze voor een vaste prijs. Wat is er nu mooier dan precies weten waar u aan toe bent!

Productvernietiging

Het is altijd een dilemma, de afweging om het product in de uitverkoop doen en zo een imago-deuk oplopen of het product vernietigen, zodat het merk sterk in de markt blijft staan. Coppens Recycling kan voor u in beeld komen als u voor productvernietiging kiest. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij kunnen kijken welke oplossing het beste bij u past.

leaf2

Mobiel breken

Mocht u een grote (800 ton) hoeveelheid hout of snoeihout hebben liggen, dan kan Coppens Recycling u ook de dienst mobiel breken aanbieden.  Met deze dienst is het mogelijk om op locatie te komen breken. Dit doen we door middel van een mobiele breker. Het voordeel hiervan is dat vrijwel  alles direct weggereden kan worden en dat de belading van de vrachtauto’s beter benut wordt. Coppens Recycling kan het breken op locatie en het afvoeren van het gebroken materiaal naar de eindverwerkers ook als totaal concept aan bieden. Hierover hoeft u zich dus geen zorgen te maken.Coppens Recycling neemt de regie van u over, zodat u zich bezig kunt houden met de bedrijfsvoering van uw onderneming.

Heeft u een vraag over onze diensten?